fbpx
Siirry suoraan sisältöön

Haymatic® heinäautomaatti

Pystymme tarjoamaan teille kustannustehokkaasti sekä valmiit heinäautomaatit että ratkaisut olemassa olevien ruokintahäkkien automatisointiin. Kaikkien ratkaisujen ydin on innovatiivisessa ja tuotesuojatussa automaatiossa. Haymatic® heinäautomaatti on jo tänään huomisen standardi.

Haymatic® heinäautomaatti - Valmis tuote käyttöön

Haymatic® automaatti on valmis tuote, joka on suunniteltu hevosten ulkotarhaan. Automaatin voi helposti täyttää isolla heinäpaalilla ja näin säästyt päivittäisiltä heinänjakotyöltä. Haymatic® automaatin voi valita ylösnousevien seinien määrän mukaan. Automaatti soveltuu niin pienistä poneista hevoseen, koska reunan korkeus 63 cm.

Alla tarkempi kuvaus kyseisistä tuotteista. Tehdashinnat ovat ilman palkkien päällä olevaa kattorakennetta.

HUOM! Nyt myös kattopaketti samalla tilauksella – hintaan 430 € (alv 0%)  !

Haymatic® 4 - Hyödyn maksimointi neljän sivun heinäautomaatilla

Omaksu uusia tapoja sijoittaa heinäautomaatti isolle määrälle hevosia. Ruokintapaikkoja jopa 12 hevoselle! Läpinäkyvä automaatti rauhoittaa lauman käyttäytymistä.

Pystyt sijoittamaan Haymatic® 4:n keskelle tarhaa niin että hevoset pääsevät vapaasti kiertämään automaatin. Kahden tai jopa neljän tarhan väliin automaatin sijoittamalla saat vaikka ruuna- ja tammalaumat saman automaatin käyttöön. Ruuna- ja tammalauma saavat molemmat 6 ruokintapaikkaa. Neljän tarhan risteykseen sijoittamalla 3 ruokintapaikkaa/tarha. Uuden pyöröpaalin vaihtaminen helppoa!

Haymatic 4 – 7900 €  (alv 0 %)

Haymatic® 3 - Käytännöllisyys kunniaan!

Kolmen sivun automaatti on arjen helppoutta arvostavalle. Kun sijoitat automaatin tarhan reunaan pystyt vaihtamaan paalin hevosia häiritsemättä tarhan ulkopuolelta. Arki sujuu! Ruokintapaikkoja on 9 hevoselle, joka riittää isohkolle laumalle. 

Haymatic® 3 voi sijoittaa myös tarhan keskelle tai 2-3 tarhan keskelle. Näin 3 ruokintapaikkaa/ tarha. Mikä vaan on tarpeesi!

Haymatic 3 – 6900 €  (alv 0 %)

Haymatic® 2 - Sijoitus arjen helppouteen!

Kahden sivun automaatti arjen helppoutta arvostavalle. Kun sijoitat automaatin tarhan reunaan, pystyt vaihtamaan paalin hevosia häiritsemättä tarhan ulkopuolelta. Ei päivittäisiä heinän jako töitä ja arki sujuu! Ruokintapaikkoja on 6 hevoselle. 

Haymatic® 2 voi sijoittaa myös tarhan keskelle tai 2 tarhan väliin. Molemmissa tarhoissa näin 3 ruokintapaikkaa. Tarpeesi muuttuessa kaksisivuinen on tarvittaessa muutettavissa kolmisivuiseksi.

Haymatic 2 – 5800 €  (alv 0 %) 

Heinäautomaatti sijoitetaan tasaiselle routimattomalle maalle. Suosittelemme perustamaan alustan betonilaatalle tai latomaan betonikivistä pohjan. Tämä edesauttaa alustan puhtaana pitämistä eikä hiekka kulkeudu heinän mukana hevosiin.

Sähkön voi tuoda automaatille lähimmältä pistorasialta ulkokäyttöön tarkoitettua jatkojohtoa käyttäen tai hyödyntää paikalla jo mahdollisesti olevaa pistorasiaa/ kiinteää liitäntää.

Kaikkiin heinäautomaatteihin mahtuu iso heinäpaali, minkä ansiosta heinä riittää pidempään. Säädä ruokintavälejä syöjien ja tarpeesi mukaan, jopa 12 avautumista vuorokaudessa! Ovien nouseminen ja aukioloaika on säädettävissä kahdella aikaryhmällä. Ohjausyksikkö on yksinkertainen käyttää.

Automaatin seinämät nousevat alhaalta ylöspäin ja niiden liike pysähtyy, jos ne kohtaavat jonkin odottamattoman esteen. Laitteen yläreunaan jää aina vapaata tilaa. Lisäksi hevonen nostaa myös luonnostaan päätään ovien noustessa.

Kaikki ulkopinnat muotoiltu hevosien käyttöön sopiviksi. Sähköturvallisuudesta on huolehdittu käyttämällä suojattuja komponentteja.

Mitat:                                                                         

Laitteen pituus / leveys: 2050 mm
Laitteen korkeus: 2600 mm
Sisämitta: 1800×1800 mm
Pohjan korkeus: 60 mm
Paino: 400-500 kg varustelusta riippuen

Muuta:

Sähköosien IP-luokitus: IP54
Sähkönsyöttö: 230 V
Moottorinteho: 0,37 kW
Käyttölämpötila: -22 – +30 ℃
Kotimaisuusaste: yli 80 %, Avainlippu-tuote
Takuu: 2 vuotta

Tuotteen suunnittelussa on alusta asti kiinnitetty huomiota laitteen pitkäikäisyyteen ja varmuuteen. Automaatin yksinkertainen toimintamekanismi sisältää vähän kuluvia osia. Suomalainen asiakaspalvelu käytettävissänne.

Materiaaleina käytetty kulutusta kestävää ja huoltovapaata kuumasinkittyä ja ruostumatonta terästä sekä merialumiinia.

Yksi automaatti, monta vaihtoehtoa

Haymatic® module - Muunneltavuutta moduuleilla!

Onko sinulla jo olemassa oleva rakennus tai haluat rakentaa itse sellaisen? Haymatic® -tekniikalla voidaan järjestää esimerkiksi automaattinen ruokinta rakennuksen seinälle.

Ensimmäinen moduuli sisältää kaiken tarvittavan yhdelle syöttöaukolle seinässä. Se tarjoaa matalan kynnyksen vaihtoehdon 2-3 hevosen automatisoituun ruokintaan. Ensimmäiseen moduuliin on helppo kytkeä myös seinän muiden syöttöaukkojen toiminta.

Alla on moduulien tehdashinnat (alv 0 %).

Haymatic moduulit

1 kpl 3300 €

2 kpl 4400€ 

Haymatic® -moduulit muodostuu noin 2 m korkeista elementeistä rakennuksen seinällä. Elementissä on kolme syöttöaukkoa. Elementtejä voidaan laittaa samalle seinälle kolme. 

Haymatic® -moduuli asennetaan rakennuksen pystypalkkien väliin. Asiakkaan tulee huolehtia moduulin vaatiman aukon/aukkojen tekemisestä haluttuun seinärakenteeseen.

 

Mitat:            

Laitteen pituus / leveys: 1920 mm
Laitteen korkeus: 2200 mm
Paino: noin 90 kg

Muuta:

Sähköosien IP-luokitus: IP54
Käyttölämpötila: -22 – +30 ℃
Moottorinteho: 0,25 kW
Takuu: 2 vuotta 

Kotimaisuusaste: yli 80 %, Avainlippu-tuote

Sähkönsyöttö: 230 V

Haymatic® by Smartkit - Nykyisten ruokintahäkkien automatisointi

Täysin uutta Suomessa! Voimme tarjota nykyisten ruokintahäkkien automatisointiratkaisut hyödyntämällä Haymatic® -automaateista tuttua tekniikkaa. Automatisointi tehdään heinähäkin kolmelle sivulle.

Hinta ja toimitusehdot määritellään tapauskohtaisesti mm. heinähäkin mallista riippuen.

Ota yhteyttä niin selvitellään juuri sinun mahdollisuudet!


Tee se itse pakettina alkaen 3300€(alv 0 %)

Kolmen sivun automatisointi tehtaalla alkaen noin 4300 € (alv 0 %).

taustakuva