fbpx
Siirry suoraan sisältöön

Yrityksen tarina

Perheemme hevosharrastuksen myötä törmäsimme tyypilliseen pulmaan. Hevosemme eivät kestäneet ”vapaalla heinällä”. Toinen hevosistamme taas stressasi vatsallaan vaihtelevia ruokintakertoja.

 Täytyi miettiä ratkaisuja mikä sopisi kaikille perheen hevosille. Kolmen tunnin välein ruokkiminen olisi haastavaa ja muita ratkaisuja lähdettiin yhdessä perheen kesken miettimään. 

Perheen naisten hevosharrastus ja miesten ammatillinen osaaminen koneenrakentamisesta loivat perustan tarttua tähän mielenkiintoiseen haasteeseen. Ratkaisujen kehittäminen perustuu yli 30 vuoden koneenrakennus osaamiseen ja hevosten luontaisten tarpeiden ymmärtämiseen.

Syntyi Haymatic® heinäautomaatti!

Hyvät kokemukset oman talliarjen helpottamisesta loivat kiinnostuksen tuotteistaa ratkaisuja ja jakaa samaa apua myös muille hevosharrastajille, jotka kamppailevat samojen asioiden kanssa.

Tavoitteemme onkin tarjota erilaisia ratkaisuja hevostilallisille. Olemme saaneet kokea ja nähdä miten heinän jakelun automatisointi on helpottanut arkeamme  ja tuonut  hevosille lisää hyvinvointia. Hevosten hyvinvointi ja luonnonmukainen hevosenpito on lähellä sydäntämme.

Lähtökohtanamme on ollut hevosten luontaisten tarpeiden ymmärtäminen, käyttäjien turvallisuus sekä oman vapaa ajan lisääntyminen joka vapautuu automatisoinnin ”lisätuotteena”. Kaikki hevosihmiset tietävät heinäruokinnan suuren ajankäytön arjessaan sekä toisaalta hevosen tarpeet säännöllisiin ruokintaväleihin.

Omat kokemukset omalla tallilla ovat olleet kannustavia. On ollut mahtavaa nähdä omien hevosten voivan hyvin ja tervehtyvän automatisoinnin kautta. On ollut ennen kaikkea mahtavaa sanoa hyvästit päivittäiselle heinien jakamiselle !