Haymatic- heinäautomaatit

Tarjoamme monipuolisen valikoiman kotimaisia heinäautomaatteja. Meiltä saat kustannustehokkaasti valmiit heinäautomaatit sekä ratkaisut nykyisten ruokintahäkkien automatisointiin. Kaikkien ratkaisuiden ydin on tuotesuojatussa automaatiossa.

Joustava ruokinta- aikataulu

Säädä ruokintavälejä syöjien ja tarpeesi mukaan, jopa 12 avautumista vuorokaudessa! Ovien nouseminen ja aukioloaika on säädettävissä kahdella aikaryhmällä. Ohjausyksikkö on yksinkertainen käyttää.

Turvalliset ratkaisut

Automaatin seinämät nousevat alhaalta ylöspäin ja niiden liike pysähtyy, jos ne kohtaavat jonkin odottamattoman esteen. Laitteen yläreunaan jää aina vapaata tilaa. Lisäksi hevonen nostaa myös luonnostaan päätään ovien noustessa.

Kaikki ulkopinnat muotoiltu hevosien käyttöön sopiviksi. Sähköturvallisuudesta on huolehdittu käyttämällä suojattuja komponentteja. 

Luotettavuus ja huoltovapaus

Tuotteen suunnittelussa on alusta asti kiinnitetty huomiota laitteen pitkäikäisyyteen ja varmuuteen. Automaatin yksinkertainen toimintamekanismi sisältää vähän rikkoutuvia osia. Suomalainen asiakaspalvelu käytettävissänne.

Materiaaleina käytetty kulutusta kestävää ja huoltovapaata kuumasinkittyä – ja ruostumatonta terästä, merialumiinia sekä muovilankkua.

Haymatic 2, 3, tai 4 - Valmis tuote käyttöön

Ruokinta- automaatin voi valita ylösnousevien seinien määrän mukaan. Alla tarkempi
kuvaus kyseisistä tuotteista. 

Tehdashinnat ilman palkkien päällä olevaa kattorakennetta.

Haymatic 4
Haymatic 4 ruokintatilassa

Suomen ensimmäinen jokaiselta sivulta aukeava heinäautomaatti!

Omaksu uusia tapoja sijoittaa heinäautomaatti isolle määrälle hevosia. Pystyt sijoittamaan Haymatic 4 keskelle tarhaa niin että hevoset pääsevät vapaasti kiertämään automaatin. Ruokintapaikkoja jopa 12 hevoselle! 

Kahden tai jopa neljän tarhan väliin automaatin sijoittamalla saat vaikka ruuna ja tammalaumat saman automaatin käyttöön. Ruuna ja tammalauma saavat molemmat 6 ruokintapaikkaa. Neljän tarhan risteykseen sijoittamalla 3 ruokintapaikkaa/ tarha.

Yksi heinäautomaatti ja niin monta ruokintaratkaisua!

Käytännöllisyys kunniaan!

Kolmen sivun heinäautomaatti on arjen helppoutta arvostavalle. Kun sijoitat automaatin tarhan reunaan pystyt vaihtamaan paalin hevosia häiritsemättä tarhan ulkopuolelta. Arki sujuu! Ruokintapaikkoja on 9 hevoselle, joka riittää isohkolle laumalle. 

Haymatic 3 voi sijoittaa myös tarhan keskelle tai 2 – 3 tarhan keskelle. Näin 3 ruokintapaikkaa/ tarha.

Mikä vaan on tarpeesi!

Sijoitus arjen helppouteen!

Kahden sivun heinäautomaatti arjen helppoutta arvostavalle. Kun sijoitat automaatin tarhan reunaan, pystyt vaihtamaan paalin hevosia häiritsemättä tarhan ulkopuolelta. Helppoa ei päivittäisiä heinätöitä ja arki sujuu! Ruokintapaikkoja on 6 hevoselle. 

Haymatic 2 voi sijoittaa myös tarhan keskelle tai 2 tarhan väliin. Molemmissa tarhoissa näin 3 ruokintapaikkaa. Tarpeesi muuttuessa voit milloin vaan ottaa kolmannen sivun käyttöön. Kätevää!

Mitat:                                                                         

Laitteen pituus / leveys: 2050 mm
Laitteen korkeus: 2600 mm
Sisämitta: 1800×1800 mm
Pohjan korkeus: 60 mm
Paino: 400-500kg varustelusta riippuen

Muuta:

Sähköosien: IP luokitus: IP 54
Sähkönsyöttö: 230V / Hz
Moottorinteho: 0,25 kW
Käyttölämpötila: -30 – +30 ℃
Kotimaisuus aste: yli 80% Avainlippu tuote
Takuu: 1 vuosi

Haymatic 1 - Muunneltavuutta moduuleilla!

Onko sinulla jo olemassa oleva rakennus tai haluat rakentaa itse sellaisen? Haymatic tekniikalla voidaan järjestää esimerkiksi automaattinen ruokinta rakennuksen seinälle.

Ensimmäinen moduuli sisältää kaiken tarvittavan yhdelle syöttöaukolle seinässä ja tarjoaa matalan kynnyksen vaihtoehdon 2 – 3 hevosen automatisoituun ruokintaan. Ensimmäiseen moduuliin on helppo kytkeä myös seinän muiden syöttöaukkojen toiminta.

Haymatic (1 moduuli) tehdashinta noin 2900 € (alv 0%)
Haymatic (2 moduulia) tehdashinta noin 4400 € (alv 0%)
Haymatic (3 moduulia) tehdashinta noin 5600 € (alv 0%)

Haymatic (3 syöttömoduulia) sulkeutuneena asetettuna rakennuksen seinustalle.
Haymatic (3 syöttömoduulia) ruokintatilassa.
Kuva yhdestä moduulista
Kuva yhdestä moduulista

Mitat:            

Laitteen pituus / leveys: 1920 mm
Laitteen korkeus: 2200 mm
Paino: noin 90kg

Muuta:

Sähköosien IP luokitus: IP 54
Käyttölämpötila: -30 – +30 ℃
Moottorinteho: 0,25 kW
Takuu: 1 vuosi
Kotimaisuus aste: yli 80% Avainlippu tuote
Sähkönsyöttö: 230V / Hz

Haymatic 1 moduulit muodostuu n. 2 m elementeistä rakennuksen seinällä. Runkoelementeistä voidaan tehdä isompia laitteita myös. esim.  laite jossa on molemmilla puolilla 3 elementtiä. => kolme pyöröpaalia

Haymatic 1 asennetaan rakennuksen pystypalkki väliin. Asiakkaan tulee huolehtia modulin vaatiman aukon/ aukkojen tekemisestä haluttuun seinärakenteeseen

Haymatic - Nykyisten ruokintahäkkien automatisointi

Horse Haytecilta saat myös jo olemassa olevien ruokintahäkkien automatisointiratkaisut – jopa neljän sivun automatisointi on mahdollista!

Toimintaperiaate ja tekniikka ovat sama kun Haymatic automaateissa.
Hinta ja toimitusehdot määritellään tapauskohtaisesti mm. heinähäkin mallista riippuen.

Ota yhteyttä niin selvitellään mahdollisuudet!

Kolmen sivun automatisointi alkaen noin 3800€ ( alv 0 %)